Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu Tamamlandı

09.06.2021

5 Haziran 2021 Cumartesi günü, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü yüksek lisans ve doktora programlarına kayıtlı öğrencilerimizin katılımıyla lisansüstü öğrenci sempozyumunun ilki gerçekleştirildi. Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muharrem DAYANÇ’ın açılış konuşmasını yaptığı sempozyum, dört oturumda tamamlandı. Oturumları sırasıyla Dr. Öğr. Üyesi Abidin KARASU, Prof. Dr. Ahmet Cüneyt ISSI, Dr. Öğr. Üyesi Esma ŞAHİN ÖZTAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Neşe IŞIK yönetti. Oturumlarda sunulan tebliğler Türk dili, edebiyatı ve kültürünü farklı yaklaşımlarla ele alan özgün çalışmalardı. İstanbul Medeniyet Üniversitesi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanan sempozyumda tebliğ sunan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.