TDE Bölümümüzün Erasmus+ Uluslararası Hareketlilik Proje Başvurusu KA171 Kabul Edildi

04.01.2023

Fakültemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Bölüm Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Betül Özbay’ın yürütücülüğünde Erasmus+ KA171 Ortak Olmayan Üçüncü Ülkelerle Kredi Hareketliliği Projesi almaya hak kazandı. Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında 3 farklı bölge kategorisinden toplamda 3 ülke için yapılan başvuruda projesi önerisi başarılı bulunarak desteklendi.  Böylelikle Üniversitemiz bünyesinde ilk kez Avrupa Komisyonu tarafından yönetilen KA171 faaliyeti desteği alınmış oldu. 36 ay sürmesi planlanan 32.975 € bütçeli proje çerçevesinde Ürdün, Gürcistan ve Bosna Hersek ülkelerindeki proje partnerleri öğrenci ve akademik personel hareketliliği gerçekleştirilecektir.

Hocamızı tebrik eder öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ulusal Ajans tarafından yayınlanan desteklenmeye hak kazanan projeler ve destek miktarları şu bağlantıdan görülebilir: