Öğrenci Topluluğumuzdan 'Kütüphanemi Seviyorum, Gönüllü Çalışıyorum' adlı Proje Başlatıldı

03.03.2021

Üniversitemiz Bilgi Topluluğu tarafından başlatılan 'Kütüphanemi Seviyorum, Gönüllü Çalışıyorum' adlı projede, üniversitemizin yeni kütüphanesi olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Ziraat Bankası Kütüphanesi’nde Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğrencileri gönüllü olarak çalışmaya başladı.

Kütüphanenin kataloglama kısmında çalışan öğrencilerimize bu işe başlamadan önce Kütüphane Müdürü Sayın Memduh Dinç tarafından kataloglama kuralları ve otomasyon sistemi hakkında eğitim verildi. Bu eğitimin sonunda gönüllü öğrencilerimiz için kataloglama kurallarını içeren bir kitapçık hazırlanmıştır. Hazırlanan bu kitapçık doğrultusunda kataloglama işlemleri devam etmektedir.