Fakültemizde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

12.10.2022

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Turhan Kaçar, Dekanlık görevini Prof. Dr. Selim Karahasanoğlu’na devretti.
Gerçekleştirilen devir teslim törenine İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Bülbül, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Ekrem Tak, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı Kadı, TÖMER Müdürü Doç. Dr. Ahmet Koçak, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abidin Karasu, Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, Bilim Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilgin Aydın, Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kadir Pektaş, Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Turgay Şafak ve Fakültemizin öğretim üyeleriyle ile öğretim elemanları katıldı.
Devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Turhan Kaçar “Yürütmekte olduğum görevi gönül rahatlığı içerisinde yeni Dekanımız Prof. Dr. Selim Karahasanoğlu hocamıza teslim etmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyim. Kendisine bir kez daha yeni görevinin hayırlı olması ile birlikte güzel ve başarılı çalışmalar diliyorum." sözleriyle görevini devretti.
Devir teslim töreninin ardından Dekan Prof. Dr. Selim Karahasanoğlu  Edebiyat Fakültemizin gelişmesinde sağladığı önemli katkılar ve verdiği emek dolayısıyla Prof. Dr. Turhan Kaçar’a teşekkür ederek, kendisine plaket takdim etti.