Cem MALAKCIOĞLU Eğitimciler için Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi Konferansı verdi

19.09.2018

Eğitimciler için Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi Konferansı

Fakültemiz Psikoloji bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Cem MALAKCIOĞLU; Üniversitemiz ve Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yürütülen öğretmenlere eğitim protokolü kapsamında 17.09.2018 tarihinde Kazım İşmen Anadolu Lisesi'nde "Eğitimciler için Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi" isimli bir konferans vermiştir.

Konferansta öncelikle eğitimcilerin okul ortamındaki belli başlı stres kaynakları etkileşimli olarak konuşuldu. Daha sonra, bu stresi zihinlerinde ve bedenlerinde nasıl yaşadıkları üzerinde duruldu. En sonunda da, stresle nasıl etkili baş edebilecekleri ve bir stres tepkisi olarak öfkelerini nasıl daha sağlıklı şekilde ifade edebileceklerine değinildi.