Busan Yabancı Çalışmalar Üniversitesi Öğretim Üyesi Fakültemizi Ziyaret Etti

23.12.2022

Doktorasını Türkiye’de yapan ve aynı zamanda 2014 yılından bu yana Kore’de Türk ve Akdeniz kültürünün yanı sıra kültür içerikleri ve teknolojisi hakkında ders veren Güney Kore Cumhuriyeti Busan Yabancı Çalışmalar Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Yang Min Ji İstanbul Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Karahasanoğlu’nu ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette akademik işbirliği imkânları, staj konuları, öğrenci ve akademisyen değişim programları ile ortak etkinlik düzenleme konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Turgay ŞAFAK, Kore Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı öğretim elamanları Arş. Gör. Dr. Şehriban KARACAN, Arş. Gör. Dr. Oktay Gökhan BANBAL ile Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abidin Karasu hazır bulundular.