Öğretim Elemanları için Uzaktan Öğretim Bilgi Notu

20.03.2020

Üniversitemizde 23 Mart’ta başlayacak olan uzaktan öğretim sürecinde mevcut UZEM altyapısının yanı sıra, Edmodo öğrenme yönetim sistemi ve Zoom sanal sınıf oluşturma uygulamaları kullanılacaktır.

İMUZEM tarafından hazırlanan Edmodo ve Zoom uygulamalarının kullanım kılavuzlarına ve eğitim videolarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ayrıca İMUZEM tarafından 21 Mart Cumartesi günü saat 12:00’de sadece üniversitemiz öğretim elemanlarına yönelik Zoom ve Edmodo uygulamalarının kullanımına ilişkin Zoom uygulaması üzerinden sanal toplantı (iki oturumlu) düzenlenecektir. Toplantı öncesinde yukarıdaki linkte yer alan kılavuzların okuması, videoların izlemesi ve Edmodo ve Zoom uygulamalarında hesap oluşturulması önem arz etmektedir. Fakülteler için sanal toplantıların web linkleri aşağıdaki tabloda paylaşılmıştır.

Fakülteler, Enstitü ve Yüksekokullar

Sanal Toplantı Zoom Erişim Linkleri

(Not: Her bir toplantı için 100 kişilik katılımcı kontenjanı vardır)

• Diş Hekimliği Fakültesi