Aday Öğrenci Çağrı Merkezimiz Açıldı

29.07.2021

Üniversitemiz, YKS tercih döneminde aday öğrencilerle daha sağlıklı ve etkin bir iletişim sağlamak amacıyla “İMÜ Aday Öğrenci Çağrı Merkezi''ni faaliyete soktu. Kurulan iletişim merkezi ile aday öğrencilerin üniversitemizle ilgili sorularına fakültelerimizde görev yapan personellerimiz cevap veriyor.

Aday öğrencileri; akademik bilgiler, barınma, ulaşım, kariyer fırsatları, uluslararası yükseköğretim ağı, yerleşkelerimiz, sosyal-kültürel etkinlikler ve imkânlar gibi konularda bilgilendiren “Aday Öğrenci Çağrı Merkezi” 26 Temmuz Pazartesi günü saat 09.30 itibari ile aktif hale geldi.

Tercih döneminin son günü olan 20 Ağustos Cuma gününe kadar ulaşılabilecek iletişim merkezi, hafta içi 09.30  ve 16.30 arasında aday öğrencilerin sorularını cevaplayacak.

Aday Öğrencilerimiz; Edebiyat Fakültesi aday öğrenci hattı için 0 (216) 280 25 97 ve 0 (216) 280 25 98 numaralarını arayabilirler.