Aday Öğrenci Çağrı Merkezimiz Açıldı

09.07.2020

Üniversitemiz, YKS tercih döneminde aday öğrencilerle daha sağlıklı ve etkin bir iletişim sağlamak amacıyla “İMÜ Aday Öğrenci Çağrı Merkezini” faaliyete soktu. Kurulan iletişim merkezi ile aday öğrencilerin üniversitemizle ilgili sorularına fakültelerimizde görev yapan personellerimiz cevap veriyor.

Aday öğrencileri; akademik bilgiler, barınma, ulaşım, kariyer fırsatları, uluslararası yükseköğretim ağı, yerleşkelerimiz, sosyal-kültürel etkinlikler ve imkânlar gibi konularda bilgilendiren “Aday Öğrenci Çağrı Merkezi” 8 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00 itibari ile aktif hale geldi.

Tercih döneminin son günü olan 29 Temmuz Çarşamba gününe kadar ulaşılabilecek iletişim merkezi, hafta içi 10.00 ve 17.00 arasında aday öğrencilerin sorularını cevaplayacak.

Aday Öğrencilerimiz; Edebiyat Fakültesi aday öğrenci hattı için 0 (216) 280 25 98 ve 0 (216) 280 25 99 numaralarını arayabilirler.