Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerimiz Harvard Üniversitesinde Konferansa Katıldı

20.09.2017

EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİMİZ HARVARD ÜNİVERSİTESİNDE KONFERANSA KATILDI

Harvard Üniversitesi’nde 16-18 Ağustos 2017 arasında düzenlenen ve 40’tan fazla farklı ülkeden bilim insanının katıldığı “International Teacher Education Conference ITEC 2017” etkinliğine Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde görev yapan üç öğretim üyemiz sözlü sunumlarıyla katılmışlardır.

Konferansta öğretim üyelerimiz şu başlıklardaki bildirilerini sunmuşlardır:

Doç. Dr. Mustafa BALCI, “Survey On The Use Of Social Networks To Enhance Intercultural Sensitivity In Foreign Language Classes”

Doç. Dr. Turgay ANAR, “How Can Visual Art Works Be Used In Technology Based Educatıon Of “New Turkish Poetry?”

Yrd. Doç. Dr. Ahmet KOÇAK, “As an Educator From the United States To the Bosphorus, Marry Mills Patrick (1850-1940) And Her Booklet: Higher Education For Women in the United States”