Edebiyat Fakültesi Oryantasyon Programı Yapıldı

29.09.2017

Fakültemizin, 2017-2018 Öğretim Yılı açılış etkinlikleri kapsamında düzenlediği Oryantasyon Programı, Güney Kampüs’teki konferans salonunda gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu’nun konuşmasıyla başlayan programda İstanbul Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi bünyesinde bulunan bölümlerden hocalarımız, 1. sınıf öğrencilerine yönelik tanıtıcı ve bilgilendirici sunumlarda bulundular. Bilgi ve Belge Yönetimi, Felsefe, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerinin gerçekleştirdiği sunumların ardından üniversitemizin Öğrenci İşleri Daire Başkanı Bahir Çaylı, yeni öğrencilerimizle ÖBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) kullanımı, çift anadal programı, yatay geçiş ve yönetmelik gibi konularla ilgili önemli ve yol gösterici bilgiler paylaştı. Öğrencilerimizden gelen soruların cevaplanmasıyla birlikte program sona erdi.